Over
Stichting Vrij Bij Mij

Bij Stichting Vrij Bij Mij zetten we ons in voor een samenleving waarin iederéén altijd welkom is. Een wereld gebaseerd op vertrouwen, verbinding en creativiteit. Waar je vrije keuze hebt en houdt over jouw lichaam en gezondheid. En waar we onze deuren altijd voor elkaar open houden.

We zien de testsamenleving en het coronapaspoort steeds verder vorm aannemen. Hierdoor dreigen miljoenen Nederlanders uitgesloten te worden van evenementen, winkels, horeca, publieke gebouwen en zelfs zorg. Het is logisch dat mensen bang worden of in verzet komen. Maar wij geloven niet dat dit ons uiteindelijk verder brengt.

We vertrouwen erop dat alles wat er nu gebeurt nodig is om een nieuwe manier van samenleven te creëren. In plaats van aan te tonen wat er mis is, richten wij al onze aandacht op wat we wél willen; een samenleving gebaseerd op vertrouwen, verbinding en creativiteit met vrije keuze over lichaam en gezondheid – en zonder uitsluiting. Zo creëren we samen een nog mooiere toekomst. Dat is waar het bij Stichting Vrij Bij Mij om draait.

Een krachtig nieuw netwerk van gelijkgestemden

Met onze platforms Keuze Vrij Bij Mij, Werk Vrij Bij Mij, Luister Vrij Bij Mij en Praat Vrij Bij Mij brengen we alle mensen, bedrijven en organisaties samen die op onvoorwaardelijke wijze producten en diensten met elkaar uitwisselen. Volledig zichtbaar, midden in de maatschappij. We verbinden gelijkgestemde ondernemers, dienstverleners en consumenten die een krachtig nieuw netwerk willen opbouwen voor een gezond en fijn leven.

We inspireren mensen om hun hart te volgen, open en nieuwsgierig te blijven en te kiezen voor verbinding met gelijkgestemden én andersgestemden. Ook laten we zien welke prachtige initiatieven er al zijn. Want steeds meer mensen kiezen voor een samenleving waar echt iederéén altijd welkom is.

Wij staan voor…

Vertrouwen
Vertrouw erop dat alles wat er nu gebeurt nodig is om een nieuwe manier van samenleven te creëren. Vertrouw op jezelf en je intuïtie.

Verbinding
Kies voor verbinding met jezelf en anderen. Sta open voor elkaars inzichten, ervaringen en standpunten en blijf nieuwsgierig.

Creativiteit
Volg je hart en deel van daaruit jouw creaties met de wereld. Blijf niet alleen maar dromen en praten, maar ga ook echt iets doen.

Word je ook lid van de Vrij Bij Mij familie?

Bij Stichting Vrij Bij Mij zetten we ons in voor een samenleving waarin iederéén altijd welkom is. Dat doen we met Werk Vrij Bij Mij, Keuze Vrij Bij Mij, Luister Vrij Bij Mij, Praat Vrij Bij Mij en nog veel meer initiatieven.

Voel jij je met ons verbonden en wil je meebouwen aan een mooiere toekomst? Sluit je dan aan door nu lid te worden van Vrij Bij Mij.